Het 38e Bestuur der JFV Ouranos stelt zich voor

Woensdag 1 juli werd het 38e Bestuur benoemd door de Algemene Ledenvergadering. Deze toppers gaan dit jaar het avontuur aan als bestuur van de mooiste vereniging van Nederland. In deze laatste editie van de Ouranostra willen we jullie alvast kennis laten maken met jullie nieuwe bestuur.

Hi lieve lezers,

Bij deze stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Emke Vossen, 20 jaar oud, en kom uit het pittoreske Termaar. Sinds enige tijd ben ik kandidaat-voorzitter van onze mooie vereniging. Vanaf moment één draag ik JFV Ouranos niets minder dan een warm hart toe. Ik ben dan ook verheugd,  om samen met mijn mede kandidaat-bestuursleden er een onvergetelijk jaar van te maken!
Een paar dingen die je over mij moet weten:
–           Houd van reizen, dieren, rock muziek en eten, veel eten.
–           Ook van wijn.
–           En van koffie.
–           Voorliefde voor snowboarden.
–           Kijkt elke F1 race.
–           Mega ongeduldig en onhandig.
–           Heeft altijd een strakke planning.
–           Horecatijger.
–           Snapt niets van memes en dergelijke internetfilmpjes.
–           Wil ooit nog een keer geschiedenis studeren en italiaans leren.
–           Sporten: Zwemmen, paardrijden, boxen.

Enfin, dit moet genoeg zijn voor nu. Tot snel allemaal!

Lieve lezers,

Mijn naam is Juno Klerks. Ik ben 20 jaar en een echte Brabander. Momenteel ben ik derdejaars student Rechtsgeleerdheid. Komend jaar zal ik de functie van Secretaris vervullen binnen het 38e Bestuur. Naast deze taken zal ik mij onder meer bezighouden met de promotie van de vereniging.
In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met vrienden en ben ik geregeld op het terras te vinden. Verder squash ik graag en wanneer de zomer nadert ga ik naar de sportschool. Je kan mij altijd wakker maken voor carpaccio of een slechte reality show. In de winter ben ik vaak te vinden in Italië waar ik met veel plezier skiles geef. Ik heb veel zin komend jaar en hoop jullie snel in de Dikke te zien voor een drankje!

Hi lieve lezers,

Mijn naam is Louise Thomeer, 21 jaar oud en ik kom uit Venlo. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en ik ben tevens de Kandidaat-Penningmeester van onze mooie vereniging. De afgelopen twee jaar ben ik binnen de vereniging actief geweest in de sociale commissie en onder andere door mijn voorzitterschap van de commissie heb ik veel geleerd over de vereniging zelf, het bestuur en de (actieve) leden. Ik heb mij vanaf moment één welkom gevoeld bij Ouranos en dat wil ik heel graag meegeven aan de nieuwe en actieve leden volgend jaar. Buiten mijn studie ben ik ook actief als juridisch medewerkster bij de Vrouwenrechtswinkel in Maastricht en houd ik veel van sporten, lekker koken en bakken, Zweedse misdaadseries en zeer cliché Nederlandse romcom’s kijken op Netflix.
Daarnaast heb ik een passie voor thee en het milieu en dans ik met veel plezier mee op de liedjes van ABBA en Queen. Ik kijk enorm uit naar volgend jaar samen met deze vier fantastische meiden als mede-bestuursleden en alle andere leden van de vereniging. Hopelijk zien we elkaar op de (fysieke) activiteiten en misschien zelfs al snel voor een paar drankjes op de dinsdagen in de Dikke Dragonder.

Hi lieve lezers,

Ik ben Rachelle Rutgrink, 23-jaar en Masterstudent Globalisation & Law. Voordat ik aan de master begon heb ik mijn bachelor graad behaald in European Studies, aan de naastgelegen faculteit. Vorig jaar kwam ik als nieuweling even kijken bij de vereniging, en ben ik vanaf het eerste moment meteen opgenomen door iedereen in de vereniging. Ik ben begonnen in de European Law School Committee, waar ik zowel de internationale als Nederlandse leden heb mogen leren kennen en verbinden. Volgend jaar zet ik deze gedachte voort en ga ik me inzetten als toekomstig Commissaris Intern voor niet alleen de internationale, maar alle leden die Ouranos rijk is!
Naast mijn studie en de vereniging houd ik me graag bezig met reizen, koken en duiken. Ik ben dan ook gebrevetteerd en combineer het duiken dan ook graag met een mooie vakantie! Graag zou ik nog een keer Centraal Amerika bezoeken en me onderdompelen in de cultuur en de taal.
Als intern hoop ik volgend jaar jullie allemaal te leren kennen. We zullen in ieder geval genoeg hebben om over te praten! Voor nu kijken we terug op een bijzonder jaar, en richten we onze blik op de toekomst. Tot snel!

Hi lieve lezers,

Even een kleine introductie. Mijn naam is Iris Schütt, 19 jaar oud en kom uit (het Belgisch) Hasselt. Verder mag ik me sinds kort Kandidaat-Commissaris Externe Betrekkingen & Vicevoorzitter noemen. Momenteel houd ik me druk bezig, samen met de andere KB’tjes om een plan voor volgend jaar in elkaar te zetten. Wat ik al kan verklappen, is dat het een tof jaar zal worden.
Maar bon, even een paar dingen die mij als persoon typeren. Allereerst kies ik het beoefenen van een sport uit op basis van het sportuniform. Verder houd ik van impulsieve ideetjes, zoals spontaan een weekendje weggaan, dansen in de regen, gletsjers bewandelen… Noem maar op! Daarnaast ben ik een fan van pittig eten en daag mezelf graag uit om steeds een pepertje meer in mijn eten te knallen. Tot slot nog even dit, ik luister graag naar Soul en Rock en zing dan ook graag mee op alle nummers. Het enige probleem is dat ik helemaal niet kan zingen – heb ik me laten vertellen (kuch). Goh, dit is wel even goed zo. Moesten jullie zelf willen beoordelen of ik al dan niet goed kan zingen, dan zie ik jullie graag terug op een van onze eerste borrels als 38e Bestuur. Toedeloe!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur