Het 37e Bestuur der JFV Ouranos

VLNR:
Youri Cremers, Bart Blokker, Nadim Abdalla, Josje Wackers, Sylvie Braat, Carmen te Riele
Nadim Abdalla – Voorzitter

“Ik ben nooit goed geweest in het schetsen van verwachtingen, zo ook voor volgend jaar. Verwachtingen zijn er namelijk om mis te zijn, hopelijk in een overtreffende trap. Niet weten wat je kunt verwachten vind ik dan ook het mooiste wat er is. Wat in ieder geval als een paal boven water staat is mijn vertrouwen in weer een fantastisch jaar voor en met de vereniging. Om met zijn zessen aan het roer te zitten van een schip dat ons allen al meerdere jaren positief heeft verrijkt, biedt een constante motivatie om diezelfde verrijking voor andere leden mogelijk te maken. Ik kijk er dan ook sterk naar uit om het jaar niet alleen met mijn bestuursgenoten samen te mogen ervaren, maar ook met de rest van de vereniging. Want uiteindelijk zijn het de hechte banden die gesmeden worden die centraal staan in het mogelijk maken van nog een prachtig jaar.”

Josje Wackers – Secretaris

“Ik ben Josje Wackers, 20 jaar. Op dit moment ben ik derdejaars student rechtsgeleerdheid. De eervolle positie van secretaris is dit jaar voor mij weggelegd. Ik ben ontzettend gemotiveerd en gedreven om het beste uit mijn bestuursjaar te halen. Ik hoop dit jaar vele zaken te leren maar boven alles vooral te genieten van deze geweldige kans. Ik hoop dat wij dit jaar als het allereerste zeskoppige bestuur een topjaar neer gaan zetten ondanks de huidige situatie waar de wereld op dit moment in verkeerd. Ik heb er het volste vertrouwen in en ik hoop jullie ook in ons.”

Bart Blokker – Penningmeester

“Helaas zullen we nu, op een andere manier dan gewend, afscheid moeten nemen van het 36e bestuur. Na een jaar dat anders is verlopen dan verwacht. Dat het nu voorbij is is jammer, maar het gezegde: “Aan al het goede komt een einde”, kan niet meer waar zijn. De reden dat een bestuursjaar bij Ouranos zo mooi kan zijn zit ‘m juist in de beperkte duur. De realisatie dat je er maar het beste van moet maken, om in die tijd de leden maar ook jezelf al het moois te laten zien wat de vereniging te bieden heeft, zij het de mensen, de (academische) activiteiten dan wel de gezelligheid.

Ik hoop dat ik er voor mezelf, en vooral voor jullie de leden er dan ook het beste van kan maken.”

Sylvie Braat – Commissaris Interne Betrekkingen

“Mijn naam is Sylvie Braat, 19 jaar. Ik zit in het tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Komend jaar zal ik de functie Commissaris Interne Betrekkingen der JFV Ouranos vervullen. Ik kan niet wachten om iedereen op te bellen en een nieuwe commissieverdeling te maken voor komend academisch jaar. Ik ben onwijs trots op wat de vereniging mij tot nu toe gebracht heeft. Ik ga daarom mijn uiterste best doen er samen met de andere vijf bestuursleden voor iedereen een heel mooi, leerzaam en gezellig jaar van te maken.”

Youri Cremers – Commissaris Externe Betrekkingen en Vice-Voorzitter

“Hallo allemaal! Mijn naam is Youri Cremers, derdejaars student Rechtsgeleerdheid. Ditmaal sta ik niet in de Ouranostra als lid van de Communications Committee, maar als aankomend Commissaris Externe Betrekkingen (en Vicevoorzitter) van onze mooie vereniging. In deze functie ben ik het aanspreekpunt voor externe partijen waarmee de vereniging contacten onderhoudt. Verder zal ik sponsoring proberen te verkrijgen in de acquisitiegesprekken die zullen worden gevoerd, en organiseer ik bijvoorbeeld Lex Mosae. Ik sta te popelen om van wal te steken. Graag tot ziens op een van onze mooie activiteiten, die gelukkig weer georganiseerd zullen mogen worden!”

Carmen te Riele – Commissaris Media en Onderwijs

“Het komende jaar zal het bestuur der JFV Ouranos voor het eerst bestaan uit zes bestuursleden. Ik ben dan ook heel trots dat ik de functie van Commissaris Media & Onderwijs mag gaan invullen.
Mijn naam is Carmen te Riele, en ik ga me het komende jaar onder andere bezig houden met het imago van de vereniging, en het opzetten van de Master commissie. Ik heb er ongelofelijk veel zin in om de vereniging en haar leden zo veel mogelijk vooruit te helpen, en natuurlijk om er een ontzettend gezellig jaar van te maken!
Er is op een vreemde manier een einde gekomen aan dit jaar, maar dit weerhoudt ons er niet van om met veel enthousiasme uit te kijken naar wat er komen gaat, en tevreden terug te kijken op een zeer geslaagd jaar. Daarvoor wil ik zowel het geweldige 36e bestuur der JFV Ouranos als alle lieve leden nog bedanken, want jullie maken de vereniging zo mooi.”

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur