Geachte lezer,

Welkom bij de Ouranostra, in het bijzonder welkom bij de carrièrespecial van de Ouranostra. In deze Ouranostra vind je buiten de bijzondere stukken, geschreven door de Communications Committee, een aantal kantoorprofielen terug. Deze kantoorprofielen zijn van kantoren waar we dit jaar, met veel plezier, op verschillende vlakken mee samen werken. Zo zullen we aankomend jaar verschillende kantoren bezoeken, zullen er recruitmentdiners plaatsvinden en zal je ook op onze social media platformen herhaaldelijk iets van deze en andere kantoren terug vinden.

Het is in de huidige tijd van groot belang dat je op tijd begint met je te verdiepen in de mogelijkheden die er liggen voor een rechten student. Zie je jezelf in een groot kantoor aan de Zuidas, een klein kantoor om de hoek in Maastricht of in een middelgroot kantoor in het zuiden of noorden van het land. Denk je misschien aan een carrière buiten de advocatuur? Het kan in ieder geval nooit kwaad om eens mee te gaan op een kantoorbezoek, een banen- en stagemarkt te bezoeken of een masterclass te volgen bij een kantoor.

Kijk eens geïnteresseerd naar de kantoorprofielen in deze Ouranostra, bezoek een werkenbij-website of kom eens langs op ons kantoor om over je interesses te praten. Het is nooit vroeg genoeg om je te oriënteren op wat de toekomst te bieden heeft!

Met vriendelijke groeten,

Anne Coppelmans
Commissaris Externe Betrekkingen der JFV Ouranos 2019-2020

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur